Patiënt ervaring – Niet goed in mijn vel zitten

Patiënt ervaring – Niet goed in mijn vel zitten

Ik ben 59 jaar en wil je graag iets vertellen. Met Osteopathie kwam ik in aanraking door de enthousiaste verhalen van mijn dochter.

Ik had er wat over gelezen maar kon me er niet echt veel bij voorstellen. Ik had last van hielspoorklachten, zat niet goed in mijn vel en kon “niet verder”. Na een kort inleidend gesprek mocht ik op de behandeltafel gaan zitten en later liggen.

Tijdens een onderzoek door vaardige handen en rustige bewegingen vertelde mijn lichaam zelf het verhaal. Storing in mijn systeem, vastgelopen!

Door de intense maar rustige behandeling kwam er ruimte vrij. In mijn geval stroomden de tranen uit mijn ogen. Veel om op te ruimen. Het voelde goed en veilig, zonder woorden. Alles mag er zijn!

Het advies om naar de fysiotherapeut te gaan heb ik naast me neergelegd. Het voelt beter om op deze manier verder te gaan. Heel worden is iets anders als symptoom bestrijden.

Osteopathie is ingrijpend op een heel natuurlijke manier en ik ervaar het als prettig en ontspannend.

Dank je wel!

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Als u voor het eerst bij ons langskomt nemen we uitgebreid de tijd om u te leren kennen. In dit kennismakingsgesprek wordt …

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een manuele geneeswijze, waarbij de osteopaat zich richt op het opsporen en behandelen van functiestoornissen …

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Bij osteopathie wordt een persoon behandeld, in plaats van een bepaalde aandoening. Preventie is van primordiaal belang. …